RoyalHoliday

Hotel Bellis Deluxe Belek

Hotel Bellis Deluxe Belek

Hotel Bellis Deluxe Belek este un hotel ce il apreciez foarte mult din cinci motive: gradului inalt de satidfactie ce il exprima clientii mei cand le telefonez dupa revenirea din concediu, teritoriul urias, localizarea in Belek, faprtul ca este complet renovat si moderatia tarifelor.

Hotel Bellis Deluxe Belek – povestea

Hotel Bellis Deluxe Belek, a fost unul din primele resorturi din zona Belek, primind primii oaspeti in anul 1992. A functionat de-a lungul timpului sub contract de management cu numeroase lanturi internationale, ultimul cunoscutul Iberostar, hotelul numindu-se Iberostar Bellis.

Acum Hotelul este condus de proprietar, dl. Cemil Ugurlu. El a angajat in 2013 un arhitect celebru in Turcia, Birol Gultekin sa proiecteze si sa conduca renovarea completa a proprietatii proces ce a durat pana in 2014 si a costat 25 milioane euro. In acelasi timp au fost construite si doua corpuri noi, lake house si villa. Ceea ce a rezultat poate fi descris ca un resort all inclusive de lux in ton cu ultimele tehnologii.

Pe un teritoriu de 135000 mp hotel Bellis Deluxe Belek ofera oaspetilor numeroase activitati precum aquapark pentru adulti si copii, un spa de talie mondiala, o gradina zoo, teren de fotbal si tenis cu nocturna, echitatie si sporturi de apa.

Hotel Bellis Deluxe Belek – gastronomie

Fie ca e vorba de preparate reci sau calde, preparate vegetariene sau mediteraneene, celebrii maestri bucatari multiplu medaliati de la Bellis Deluxe duc arta culinara catre perfectiune. In resort este un restaurant principal, bufet si patru restaurante a-la-carte. La acestea se adauga o patiserie si nenumarate baruri. Pentru cei care savureaza viata de noapte exista un club deshis pana forte tarziu.

Incepand din sezonul 2015 oaspetii Bellis Deluxe vor avea in meniul all inclusive de bauturi mult mai multe branduri internationale iar sortimentele cu care se reumple zilnic minibarul din camera vor deveni mult mai variate.

Avand in vedere teritoriu, faptul ca este renovat modern in ton cu ultimele noutati in materie de design si tehnologie, multitudinea ctivitatiilor incluse in conceptul all inclusive, localizarea in zona turistica Belek, gastonomia de calitate si tarifele rezonabile consider ca la Hotel Bellis Deluxe Belek poti petrece o vacanta de buna calitate, raportul ce platesti vs ce primesti fiind indubitabil in avantajul tau.